Nyomtats

Personal Hungary Emberierõforrás Szakkiállítás 2015

2015. 11. 09.
emberierõforrás, humántõke, kiválasztás, képesítés, minõségi munkaerõ, munkaerõpiac, toborzás
Personal Hungary Emberierõforrás Szakkiállítás 2015 Idén tizenkettedik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb HR-es rendezvényére, a Personal Hungary Emberierõforrás-menedzsment Szakkiállításra.

Idén tizenkettedik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb HR-es rendezvényére, a Personal Hungary Emberierõforrás-menedzsment Szakkiállításra. A kétnapos esemény idén új helyszínen, a Millenáris Park B épületében kap helyet, ahol november 11-én és 12-én 9 és 17:30 között várja a látogatókat.

A Personal Hungary a HR szakemberek számára biztosít találkozási pontot, ahol a HR-szolgáltatásokat és - termékeket kínáló cégek professzionális környezetben alakíthatnak ki közvetlen kapcsolatot leendõ megbízóikkal, célközönségükkel. A kiállításon gyakorlati fórumok keretében a szakma elméleti és gyakorlati szakértõi tartanak elõadásokat és szakmai vitákat a HR területét érintõ különbözõ témákban, nemzetközileg elismert vendégelõadók tartanak prezentációkat, illetve neves trénerek és coach-ok mutatják be a szakma legújabb trendjeit és leghatékonyabb módszereit.

A rendezvényen a Tempus Közalapítvány is képviselteti magát standjával. Munkatársunk, Szabó Csilla, a Nemzeti Europass Központ koordinátora ”Pályakezdõk nemzetközi tapasztalattal? A tehetséges fiatalok megszerzésének titka” címmel Polgár Petrával, a Randstad munkatársával és Virga Józseffel, az Erasmus Student Network Magyarország elnökével együttmûködve tart elõadást november 12-én 15:15 perctõl.

Amennyiben érdeklik a szakmai bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, interaktív elõadások, az alábbi linken még van lehetõsége regisztrálni a rendezvényre.


Kapcsolódó anyagok:
Név Megjegyzés Típus Méret